Badtunna, för alla tillfällen

Att ha en badtunna hemma tillfälligt eller faktiskt köpa hem en på heltid är något som har blivit mer och mer populärt genom åren, allting går ju såklart i perioder, först kom bastun sen kom poolen, och nu är det högsäsong för badtunnan. Detta kan man absolut förstå då det till skillnad från de andra aggregaten går att använda tunnan året om då man lätt kan anpassa värmen/kylan på vattnet i denna smidiga lilla badanordning.

När du väl har bestämt dig att du är sugen på just en badtunna så är det upp till dig och din familj om ni vill hyra en enbart för en kort period så som en helg, en vecka eller kanske en månad, eftersom att det finns många firmor som sysslar med att ge dig den servicen så är detta absolut inga problem. Du kan till och med lägga upp det på så sätt att de kommer med badtunnan, fixar värmeaggregatet och sedan kommer de och hämtar allting när du inte vill ha den mer, så du behöver inte lyfta ett finger på arbetet runt om kring utan kan bara njuta av avkopplande bad i din badtunna, på vintern med ett glas värmande glögg i goda vänners sällskap kanske, och är det sommar, varför inte krypa ner när solen ligger lågt med ett kylande glas vitt vin i din älskades sällskap.

Du kan ju självklart också välja att ha en badtunna på din tomt året runt som du bygger upp från grunden för att kunna använda vinter som sommar om du älskar idén med att ha en tunna med värmeaggregat hemma i din alldeles egna trädgård. Alternativen finns såklart här med, bygga själv, anlita hantverkare, använda byggsatser osv, välj efter egen förmåga för att sedan sätta igång och få en privat liten badtunna där hemma.